Junnufitti

Sisaralennus on 20%. Alennuksen saa, kun käyttää koodia Sisar2021 verkkokaupassa! Koodi on käytössä lasten ja nuorten kuntotunneilla!

Junnufitti on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tunneilla opetellaan toiminnallisen harjoittelun liikkeiden oikeita suoritustekniikoita kevyillä vastuksilla ja omaa kehonpainoa hyväksikäyttäen. Harjoittelussa painotetaan keskivartalon lihaskestävyyttä sekä muuta kestovoimaa, jolla luodaan pohjaa tulevalle voimaharjoittelulle. Lisäksi harjoitetaan kehon liikkuvuutta esimerkiksi venyttelyin.

Murrosikäisen nuoren kasvu ja kehitys huomioidaan harjoittelussa, mm. kevyt voimaharjoittelu voidaan aloittaa kasvupyrähdyksen huippuvaiheen jälkeen.

Harjoittelu perustuu kehittämäämme Circuit Of Exellence - harjoituskonseptiin, jonka tarkoituksena on luoda motorisesti taitava liikunnallinen vartalo.

Tunnin kesto on 60 minuuttia.


Mikäli lapsella tai nuorella on tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä liike- tai toimintarajoituksia, muistakaa ilmoittaa asiasta tunnin ohjaajalle; näin pystytään  huomioimaan rajoitukset harjoittelussa.

 

Harjoituskausi 23.8-22.12.2021. Harjoituksia ei pidetä syyslomalla. 

Tunnin kesto on 45 minuuttia.

149,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl